Duurzaam wonen

Energiecoach bij jou thuis

De energietarieven en brandstofprijzen rijzen de pan uit. Alles wordt duurder. Dat merkt iedereen. Hoe kun je grip krijgen en houden op je energiekosten? Dat kan met de hulp van een gratis energiecoach. Lees hoe jij daar gebruik van kan maken.

Wat doet een energiecoach?

Wil je geld besparen op je energiekosten? De energiecoach van ZOwonen helpt je hier gratis bij. De energiecoach komt op afspraak bij je langs. Dit zijn vrijwilligers die opgeleid zijn om jou te helpen. Hij bekijkt jouw woonsituatie en hoe je jouw woning gebruikt. Je krijgt advies op maat.

Je krijgt tips hoe de woning aan te passen, door bijvoorbeeld het gebruik van tochtstrips, radiatorfolie of LED-verlichting. En je krijgt informatie over onder meer ventileren en het gebruik van de thermostaat. De energiecoach heeft een pakket met energiebesparende producten bij zich. Die mag je gratis gebruiken. Bekijk de video en zie wat een energiecoach allemaal doet en hoe een huisbezoek er uit ziet.

Energiecoach aanvragen?

Als bewoner van ZOwonen kun je gratis een energiecoach inschakelen. Vraag hieronder een energiecoach aan. Dan wordt contact opgenomen om een afspraak te plannen. De energiecoach kan alleen aangevraagd worden door bewoners van ZOwonen.

Zelf energiecoach worden?

Heb je ervaring met geld besparen op energiekosten? Word energiecoach! En help ook anderen om geld te besparen. Lees hier meer over de energiecoach.

Ik wil een energiecoach bij mij thuis

Laat je gegevens hieronder achter. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op om de afspraak met de energiecoach in te plannen.

ZOwonen.com maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren en het gebruik te analyseren.

Meer informatie: Cookies Privacy